Personvern

Personvern
 

Personvern er veldig viktig for oss. Vi håper at følgende erklæring viser hvordan Diagnose Teknikk AS innhenter, bruker og beskytter personopplysninger som oppgis på nettstedet vårt.
 

Om informasjonen som innhentes, og hvordan vi bruker den

Vi innhenter ikke personopplysninger fra brukere av nettstedet med mindre de oppgir dem frivillig og samtykkende.
 

Når du besøker nettstedet vårt, sender nettleseren din automatisk en IP-adresse til oss, i tillegg til for eksempel informasjon om typen nettleser du bruker. Vi kan bruke denne IP-adressen og annen informasjon, slik at du får tilgang til og kan bruke nettstedet. I visse områder av nettstedet er det mulig at vi ber deg oppgi navn, tittel, gateadresse, selskap, telefon- og faksnummer, eller andre personopplysninger, slik at vi kan svare på forespørslene dine. Du er ikke pålagt å gi oss denne informasjonen, men den er nødvendig for at vi skal kunne gi deg informasjonen du ønsker.
 

Nettstedet inkluderer visse funksjoner som gjør det mulig for deg å kommunisere med oss på e-post eller annen måte. Hvis det finnes en e-postfunksjon og du velger å bruke den, må du oppgi e-postadressen din og noe eller alt av informasjonen beskrevet ovenfor. Vi ber ikke om andre personopplysninger, så det er på eget ansvar hvis du velger å bruke disse kommunikasjonsfunksjonene til å oppgi ekstra personopplysninger. Når du gir oss personopplysninger, er det underforstått at dette skjer frivillig, med ditt samtykke.
 

Vi gjør vårt beste for å sørge for at personopplysningene holdes hemmelige. Noen ganger samarbeider vi med andre leverandører, selskaper og personer. Slike leverandører, selskaper eller personer kan ha tilgang til dine personopplysninger, men bare i den grad dette er nødvendig for å utføre tjenester. Vi driver ikke salg, leie, eller handel med dine personopplysninger, eller offentliggjør dem på annet vis, til noen utenfor Diagnose Teknikk AS, med mindre videreformidling er påkrevd etter loven eller ønskelig for å gi oss muligheten til å utøve våre juridiske rettigheter og ta affære i forbindelse med ulovlige aktiviteter, eller hvis vi har grunn til å tro at det foreligger brudd på vilkårene for tjenesten. Hvis hele eller deler av vårt selskap selges, fusjoneres eller overføres til en annen enhet, forbeholder vi oss retten til å overføre personopplysninger som en del av transaksjonen.

Informasjonskapsler (cookies) og brukerinformasjon

I likhet med mange selskaper bruker vi "cookie"-teknologi (informasjonskapsler) på nettstedet vårt. Informasjonskapslene vi bruker, lagrer ikke personopplysninger, og de gir oss ikke kontaktopplysninger. De henter heller ikke fram urelatert informasjon om datamaskinen din. Disse informasjonskapslene kan si oss om du har besøkt nettstedet før, og hvilket materiale du har sett på nettstedet. Vi samler visse opplysninger om bruk av nettstedet vårt, som antall/hyppighet når det gjelder besøk på bestemte deler av nettstedet. Vi kan bruke denne informasjonen i undersøkelser eller til å forbedre nettstedet. Denne informasjonen brukes bare samlet og omfatter ikke personopplysninger. Hjelp-delen av verktøylinjen på de fleste nettlesere gir deg informasjon om hvordan du kan unngå at nettleseren aksepterer nye informasjonskapsler, hvordan du får nettleseren til å varsle deg når du mottar en ny informasjonskapsel, og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler.
 

Hvordan be om tilgang til eller korrigering av informasjon som du har sendt oss

Du kan gå inn på personopplysningene du har sendt oss gjennom dette nettstedet, og foreta oppdateringer ved å logge deg inn på kontoen din eller sendes oss en mail til diagnoseteknikk@gmail.com. Du kan be om at vi korrigerer eventuelle faktiske feil i personopplysninger ved å sende oss en forespørsel som påviser feilene. Med hensyn til personvern vil vi ta de nødvendige forholdsregler for å bekrefte identiteten din før vi gir tilgang eller foretar korrigeringer.
 

Betingelser for bruk og endringer av disse retningslinjene

Når du bruker dette nettstedet, samtykker du til å overføre personopplysningene dine til oss, og til at de blir brukt som beskrevet her.

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere og foreta endringer av retningslinjene for personvern og tjenestevilkårene, og til å foreta større endringer av vår praksis for å behandle informasjon, inkludert personopplysninger. Hvis vi foretar slike endringer, vil vi gi beskjed om dette her, på selskapets nettsted, eller på andre viktige områder på nettstedet. I henhold til gjeldende lov er bruk av informasjon som vi innhenter nå, underlagt gjeldende retningslinjer for personvern ved tidspunktet for bruk.
 

Diagnose Teknikk AS
Førresfjorden brygge 18A
5563 Førresfjorden